Kermistoernooi 2022

Kermistoernooi 2022.
Na in 2021 de Corona editie Kermistoernooi, in 2020 geen toernooi en daarvoor in 2019 de Jubileum editie, was er dit jaar weer een “gewone” editie van ons jaarlijkse bondstoernooi, het Kermistoernooi.
Net zoals in de voorgaande jaren is er dit jaar weer flink getennist, en wel van 29 augustus tot en met 4 september.
De bezetting van het toernooi was weliswaar iets minder dan in de afgelopen jaren, 41 koppels, maar wederom hebben we kunnen genieten van mooie en spannende wedstrijden. Er waren maar 3 uitvallers door blessures en ziekte.
De weergoden waren ons zeer gunstig gezind. Alle wedstrijden zijn gespeeld op de banen van ons eigen park, we hebben niet hoeven uitwijken naar de hal of naar de banen van TC Vlodrop.
Ons tennispark, dat er door de inzet van de mannen van de groenploeg weer tiptop in orde uitzag. De kantine en kleedlokalen die elke dag door de damesploeg van de interieurverzorging er blinkend uitzagen. En de banen die door de goede zorgen van de groundsman een super conditie hadden.
In het finale weekend was het op beide dagen druk met spelers en toeschouwers en zijn er nodige zweetdruppels gevallen tijdens de halve finale en finale wedstrijden.
Als commissie kunnen we terugkijken op een zeer goed geslaagd en gezellig Kermistoernooi. De deelnemers hebben genoten van spannende wedstrijden, een goede planning, lekkere hapjes en een heerlijk glas bier.
Dank aan iedereen die hierbij zijn steentje heeft bijgedragen en we hopen er in 2023 weer net zo’n mooi en geslaagd toernooi van te kunnen maken.
In het bijgevoegd schema de uitslagen van de categorieën.
HD7 17+
1 Ricardo Geerkens en Joost Janssen
2 Guido Chorus en Raimond Schuijren
HD7 40+
1 Ralf Peters en Eric Schouten
2 Joop Hakker en Math Hendriks
GD7 17+
1 Léon Mayer en Célina Mayer
2 Giel Sniedt en Anne Klijberg
GD7 40+
1 Jos Schmitz en Helma Jonkergauw
2 Paul Verheggen en Harriëtte Frenken
DD6 17+
1 Bianca Cujé en Lilia Soudani
2 Nisha Suilen en Kim de Wit
HD6 40+
1 Karl Heins Aufsfeld en Louis Eversen
2 Pascal Neumann en Jorden Vossen
GD6 17+
1 Erik Benders en Nisha Suilen
2 Richard Tronco en Vronie Roorda
GD6 40+
1 Detlef Hess en Karen Visschers-Reumkens
2 Karl Heinz Aufsfeld en Elisabeth Feiter

 

link    Foto’s Finalisten